361GRADEN LOGO

 

Het logo is een abstracte weergave van de steppingstones: op een natuurlijke manier maken we stappen om elke keer iets nieuws te leren. Vaak zijn het herkenbare dingen die je opnieuw tegenkomt: dan is het tijd om op een ander niveau iets te leren: een stapje omhoog maken.

Dit is van toepassing voor mensen in persoonlijke ontwikkeling, en ook voor de groei in organisaties.

Ook is het belangrijk om goed rond te kijken, echter jij maakt het verschil door keuzes te maken in een bepaalde richting.

Top4U Logo

De online producten (meditaties en, in de toekomst ook, Apps) worden via Top4u.nl aangeboden.

 

 

 Agnes Bolte

Agnes Bolte

Gedurende mijn loopbaan in het bedrijfsleven heb ik me verdiept in de zen-kant van het leven. Van 1996 tot 2006 heb ik yoga- en meditatielessen gevolgd . In 1997 heb ik ook mijn eerste massagelessen van hem gekregen. En om het zelf te ervaren, heb ik Tibet van drie kanten gezien: China, Tibet en Ladakh, India.

Massage

Naast mijn kantoorbaan, wilde ik graag meer met mijn handen werken. Na een paar jaren beeldhouwen en schilderen, heb ik besloten me meer te verdiepen in het geven van massages. Via kennismaking met cranio-sacraal, energetisch werk en Ohmpunctuur kwam ik in 2009 in aanraking met Malamalomi door deel te nemen aan een studiereis naar Hawaï. Deze was bedoeld voor masseurs die al de lomilomi gaven, echter als ‘vreemde eend’ was ik welkom en werd omarmd. Omarmd door reisgenoten en door de Hawaïaanse cultuur en natuur. Het was eigenlijk meer dan een omarming: de vlam sloeg over! In 2011 ben ik met de tweede studiereis mee gegaan, in 2012/2013 de opleiding tot lomilomi-practitioner gevolgd en in 2013 deelgenomen aan de eerste vrijwilligersreis georganiseerd door Share Aloha Foundation. Mijn dank gaat uit naar Amira Segal en Karin van Herwijnen, van Malamalamalomilomi, die mijn Hawaïaanse avontuur mogelijk maakten.

Daar waar mijn yoga-lessen me terug hebben gebracht naar de stilte, geven me de lessen vanuit de Hawaiiaanse cultuur, kennis en opgedane ervaringen, handvatten om de Aloha-spirit in de dagelijkse praktijk te integreren, en in het bijzonder bij de massages.

Met het ontspannen van het lichaam en het loslaten van dat wat je niet meer dient, kom je weer een stap dichter bij je eigen kern. Het leven wordt lichter en meer plesant. 

Meditatie

Meditatie is een rode draad in mijn leven. Vanaf 1996 heb ik tien jaar les (zowel Hatha yoga en Dhyana meditatie) gevolgd bij William bij MacGillavry. Het eerste half jaar had ik moeite met het ontspannen door een druk (en leuk) leven, echter in de loop der jaren kon ik me steeds beter verbinden met de stilte in mij. Vanaf 2006 heb ik vooral lessen gevolgd bij het LightBody Instituut in Brugge. Ik ervaar dat, door regelmatig te mediteren, het dagelijks leven meer in een natuurlijke stroom raakt.

Door regelmatig te mediteren is je dagelijks leven meer in een natuurlijke stroom op een eenvoudige manier.

De praktijkruimte

Praktijkruimte

Klik hier om een indruk te krijgen van de praktijkruimte.

 

 

 

HawaIaanse Bloem

Wil Je GRATIS De Nieuwste

Aanbiedingen Ontvangen?

Het aanmelden is gelukt! Hartelijk Dank!

Pin It on Pinterest

Share This