Selecteer een pagina

Raindrop Massage

Raindrop Massage
Het Noorderlicht ervaren

 

Deze behandeling brengt lichaam, ziel en geest meer in balans door het gebruik van een bijzondere combinatie van etherische oliën.

De oliën worden aangebracht met een vlinderlichte beweging aangevuld met Vitaflextechniek. Er wordt voornamelijk op de rug, onderbenen en voeten gewerkt.

Noorderlicht

De helende energie van het Noorderlicht. De Lakota-indianen reisden één keer per jaar noordwaarts voor de helende kwaliteiten van het Noorderlicht. Door het instellen van reserveraten was dit niet meer mogelijk; met verschillende kruiden is een combinatie gevonden die de energie van het Noorderlicht tot stand brengt.

In de jaren tachtig heeft Gary Young, in samenwerking met een Lakota-medicijnman, de helende energie gevonden in de combinatie van etherische oliën die gebruikt wordt bij deze massage. De oliën van Young Living worden met ultieme zorg en aandacht gemaakt en stuk voor stuk topkwaliteit. Gary Young reist de hele wereld over om de juiste planten te vinden. Daar waar ze groeien, wordt in samenwerking met de lokale bevolking, het proces gestart om deze schatten samen te stellen.

raindrop

Praktische informatie De oliën werken nog een week door in je systeem: drink meer water dan gewoonlijk, zodat afvalstoffen goed afgevoerd worden.

 

HawaIaanse Bloem

Wil Je GRATIS De Nieuwste

Aanbiedingen Ontvangen?

Het aanmelden is gelukt! Hartelijk Dank!

Pin It on Pinterest

Share This