Selecteer een pagina

Aunty Maile Stijl

Lomilomi Aunty Maile Stijl
Toe aan een Hawaïaanse volledige lichaamsmassage?

Dit is een volledige lichaamsbehandeling waarbij blokkades kunnen verdwijnen en je levensenergie weer meer gaat stromen. De sessie wordt afgesloten met bijzondere bamboestokken (Pu’illi) met een uniek effect.

Aunty Maile heeft deze vorm van massage ontwikkeld en de Pu’illi’s gemaakt.

Aunty Maile

Aunty Maile Napoleon werd door haar Tutu (grootmoeder) van Kohala, Hawai’i Island, geïnspireerd om Lomilomi te leren. Op haar 16e had haar vader een beroerte. Hem werd verteld dat hij nooit meer zou spreken of lopen. “Hearing the words of her tutu, she began to lomi him daily.” Na 6 maanden van Pule (gebed) en Lomilomi, zei haar vader zijn eerste woord, na negen maanden nam hij zijn eerste stap. Aunty leerde de basis van haar werk van haar grootmoeder.

Op Oahu leerde Aunty Maile de lomistijl van Papa Kalua Kaiahua, een zeer begaafde en gerespecteerde Lomilomi en La’au lapa’au meester van Maui. Ze kreeg toestemming om les te geven in zijn stijl van Lomilomi. Aunty Maile is bij velen bekend als Aunty Smiley voor haar stralende glimlach en het gevoel van geluk ze met zich meebrengt. In 2007 werd Aunty Maile uitgenodigd om Hawaï te vertegenwoordigen op de conferentie van de grootmoeders in Californië. Aunty Maile Napoleon is inmiddels 72 jaar oud, geeft nog steeds vol enthousiasme les. Zie ook www.auntymaile.com.

Aunty Maile Stijl in Nederland Amira Segal heeft jaren les gehad van Aunty Maile op Hawaï en heeft in Nederland, samen met Karin van Herwijnen, de school Malamalomi opgericht. Hier heb ik deze ontspannende Aunty Maile massage geleerd. Op mijn reizen naar Hawaï heb ik Aunty Maile ontmoet en ben geraakt door haar kennis, enthousiasme en plezier wat ze uitstraalt in het dagelijks leven. Met veel plezier geef ik deze massage en hoop op deze manier een vonkje van de Alohaspirit door te geven.

Praktische informatie De massage duurt gemiddeld 75 minuten. Het is aan te raden om comfortabele kleding mee te nemen om na de massage aan te doen.

 

HawaIaanse Bloem

Wil Je GRATIS De Nieuwste

Aanbiedingen Ontvangen?

Het aanmelden is gelukt! Hartelijk Dank!

Pin It on Pinterest

Share This